Toegewijd in huidverbetering

Anti-Aging: als uw huid uw leeftijd niet verraadt

Salon Skinfo.nl is gespecialiseerd in anti-aging en huidverbetering.

Anti-aging is een huidbehandeling gebaseerd op celverjonging. Ik werk hierbij met producten van !QMS Medicosmetics.

De producten van !QMS worden toegepast in fases. Dat wil zeggen dat we de behandelingen samen met de producten opbouwen. De volgende behandelingen zijn bestemd voor fase I:

  • !QMS Neo Tissuedermie: een behandeling die het vocht- en vetgehalte in de huid herstelt. Dit is een sterke behandeling die vaak kan worden herhaald en eventueel kan worden uitgebreid. Neo Tissuedermie betekent letterlijk: nieuw weefsel;
    IMG_1865
  • !QMS I.T.E.M. Tab behandeling: een korte huidbehandeling met een sterk vochtvasthoudend en verstevigend effect;
    IMG_1874
  • !QMS SK-Alpha behandeling: een behandeling waarbij de afvalstoffen via de Terminus (het afvalbakje van het lichaam) worden afgevoerd. Deze behandeling reinigt de huid volledig, zowel oppervlakkig als in de diepte.
    IMG_1905

In fase I brengen we de cel terug in balans. Dit duurt 120 dagen. Het duurt namelijk 28 dagen voordat een nieuwe cel aan de oppervlakte komt. Deze blijft daar 12 dagen liggen voordat deze afgestoten wordt.

Samen is dat 40 dagen. We laten de huid deze cyclus 3 maal doorlopen; in totaal 120 dagen. De huid heeft namelijk 120 dagen dezelfde werkstoffen nodig om weer in balans te komen.

Let op! In het begin kunt u overgevoelig reageren op de ingrediënten. Niet verwonderlijk, want een huid heeft 120 dagen nodig om zich aan te passen. Geduld en een langzame opbouw van de producten is dus een noodzaak! De oorzaak hiervan zit hem in de Langerhanscel. Deze reageert in het begin abnormaal, maar door het product te blijven gebruiken en de inwerking te verkorten, wordt dit na enkele weken minder. Vervolgens kunt u overgaan op de juiste inwerktijd.

In zowel fase I als II verstevigen we de huid. Hierbij geldt hetzelfde als bij de bouw van een huis. Je begint met het fundament. Dus ook bij de huid beginnen we in fase I. We optimaliseren eerst de vocht- en vethuishouding, voordat we ‘de muren gaan bouwen’, oftewel de huid gaan verstevigen. 

In fase III starten we aan ‘het dak van het huis’. Hierin pakken we ook de probleemgebieden van de huid aan. Denk bijvoorbeeld aan rimpels bij de bovenlip.

Anti-aging behandeling met !QMS