Toegewijd in huidverbetering

Neem de stap naar voetreflexzonetherapie

Verschillende organen, zenuwen en klieren in ons lichaam zijn verbonden met bepaalde reflexgebieden op onze voetzolen, tenen en enkels. Het simpelweg masseren van deze gebieden kan op natuurlijke wijze talloze kwalen genezen.

Over de behandeling: 
Voorafgaand aan de behandeling wordt gecheckt welke gebieden op de voeten drukpijnlijk zijn en hoe u de verschillende zones ervaart. Vaak is er verschil merkbaar in de spanning van het weefsel. Als gevolg van slechte circulatie of onjuiste spieractiviteit kunnen afvalstoffen zich ophopen. Dit is voelbaar als verhardingen en gruis. Zowel tijdens als na de behandeling volgt er vaak een reactie. Iedere verandering (kort of langdurig, aangenaam of hinderlijk, heftig of verkwikkend) geeft aan dat het innerlijke genezingsproces op gang komt. Hiermee begint het oplossen en afvoeren van toxinen en schadelijke stoffen.

Last van spanning en stress? 
Spanning en stress kunnen via de uiterst gevoelige zenuwuiteinden in de vingertoppen worden gevoeld en zacht worden weggemasseerd. Om echter het maximale effect te verkrijgen, wordt reflexologie altijd toegepast op de ‘wortels van ons zijn’, namelijk de voeten.