Toegewijd in huidverbetering

Anti-aging

Salon Skinfo.nl is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen. Anti-aging of huidverjonging vindt plaats als we de huid de werkzame stoffen geven die de huid tekort komt of zelf niet meer kan aanmaken, zoals collageen. Collageen is de belangrijkste factor om onze huid jong te houden.

Het belang van collageen voor de huid

Onze huid bestaat voor 71,9% uit collageen, 4% elastine en het overige deel is bloed, lymfe en hyaluronzuur. Collageen is wat onze huid in goede conditie houdt. Een huid met voldoende collageen is stevig en heeft weinig tot geen lijntjes. Collageen wordt geproduceerd door fibroblasten in de huid. Deze fibroblasten krijgen prikkels van het vrouwelijk hormoon oestrogeen. De fibroblasten maken tot ongeveer ons 27ste jaar voldoende collageen aan; daarna wordt dat steeds minder. Ook de elastine neemt af.

Rond ons 30ste levensjaar verschijnen de eerste lijntjes/rimpeltjes. Wanneer een vrouw in de overgang komt, maakt haar lichaam minder oestrogeen aan. Hierdoor krijgt de fibroblast geen prikkel meer om collageen aan te maken. Dit versnelt het verouderingsproces van de huid vanaf de overgang. De huid wordt slapper, dunner, de elasticiteit vermindert en de lijnen/rimpels worden dieper. In het eerste jaar na de overgang kan een vrouw tot wel 30% van haar collageen verliezen.

Toepassing van huideigen collageen

!QMS werkt met huideigen collageen en voegt dit toe aan de huid. Deze aanpak is uniek. Bijna de gehele cosmetica-industrie draait om het stimuleren van de huid tot de aanmaak van collageen. Als er geen prikkeloverdracht van oestrogeen naar fibroblast is, valt er echter niets meer aan te maken. Maar geen enkele fabrikant zal dat vertellen!

Natuurlijk zijn er allerlei collageencrèmes, maar ook hier zit er een addertje onder het gras. Een collageenmolecuul is namelijk zo groot dat het niet door de porie van de huid past. Dit collageen blijft vervolgens op de bovenste huidlaag (de dode, passieve laag) liggen. Willen we de huid verjongen, dan moeten we in de levende huidlaag zijn. !QMS is anders. Het collageen van !QMS bestaat uit gesplitst collageen, zodat het wél door de porie van de huid kan.

Voor en na toepassing van huideigen collageen

Deze cliënte is behandeld met !QMS Item Tab en 6 weken later is dit resultaat behaald door thuis verder alléén een reinigingsmilk, tonic en de voor haar huidtype juiste crème toe te passen.

Voor de behandeling:
2_nieuwer

Na 6 weken behandeling:
1_nieuw

Resultaat na één behandeling!
Bekijk de lijnen, kraaienpootjes bij haar ogen en ook de diepliggende lijn op haar wang met enkele kortere lijnen daarnaast.

Voor:
IMG_1632

Na:
IMG_1635