Toegewijd in huidverbetering

De nieuwe collagenen van !QMS zijn er!

De producten van !QMS werken volgens een unieke formule. Door collageenmoleculen te splitsen, zijn deze zo klein gemaakt dat zij door de huid kunnen worden opgenomen. Het collageen bindt zich aan vocht. Het resultaat is een frisse huid met een mooie teint en minder fijne lijntjes. !QMS heeft deze unieke, gepatenteerde formule nog verder geperfectioneerd. De nieuwe collagenen werken nog dieper en langer op de huid in.

Dit is er veranderd

De nieuwe collagenen bevatten hyaluronzuren en liposomen met honing. Door te werken met moleculen van verschillende grootte, wordt het collageen nog beter opgenomen door de huid. Het collageen komt nog dieper in de huid en kan zich aan nog meer vocht binden. Zo worden niet alleen collagenen en vocht toegevoegd die de huid tekort komt, maar ontstaat zelfs een depot effect voor een nog langduriger resultaat! De huid wint elasticiteit en voelt ongekend zijdezacht aan.

De intensieve formule bevat verder een anti-irritatiecomplex uit gefermenteerde bio-roggen, panthenol, allantoïne en blauwe bessen.

De nieuwe collagenen en fruitzuren werken nog dieper en sterker

Het gebruik van de collagenen verbetert de huidstructuur, ongeacht de leeftijd. Na twee maanden gebruik geeft dit al een significante verjonging van de huid van 1,8 jaar. Het effect wordt sterker naarmate de collagenen langer worden gebruikt. Het gebruik van de collagenen heeft verder een beschermende werking tegen UV-schade en vertraagt de impact van UV-straling. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de preventieve, beschermende werking van de collagenen de UV-veroudering van de huid met 5,5 jaar vertraagt.

Een sterkere werking vraagt om een gedoseerde aanpak. De huid is het niet gewend om collagenen terug te krijgen. Het is daarom belangrijk om te huid rustig te laten wennen aan de intensieve formule en het gebruik op te bouwen. Ik adviseer u hier graag bij.

!QMS laat de huid herademen. De producten zijn vrij van occlusieve stoffen zoals minerale oliën, waxen en parafines en zijn verder vrij van parabenen.

De nieuwe collagenen van !QMS ook verkrijgbaar bij salon Skinfo.nl