Toegewijd in huidverbetering

Collageen voor huidverjonging

!QMS begrijpt het belang van collageen voor de ouder wordende huid. Belangrijk is het type I en III collageen in de huid. Type III maken we ons hele leven aan; type I verliezen we naarmate we ouder worden (ook wel vulcollageen genoemd). Het collageen van !QMS bestaat uit gesplitst collageen, zodat het door de porie van de huid kan. Een collageen molecuul die niet gesplitst is, is namelijk te groot om door de porie van de huid te dringen.

Het gesplitste collageen wordt binnen 40 seconden in de vijfde huidlaag (basaallaag) gebracht en bindt zich hier 300 keer het eigen gewicht aan vocht. Dit zorgt voor een hoog vochtpercentage, waardoor de huidstructuur verbetert, lijntjes vervagen, rimpeltjes verminderen en de huidveroudering wordt vertraagd.

!QMS collageen is identiek aan ons eigen collageen. De producten van !QMS bevatten 82% collageen, waardoor we onze huidveroudering kunnen vertragen met 82%.

De producten van !QMS zijn niet alleen bedoeld voor anti-aging, maar werken vanuit het principe van huidverbetering. Salon Skinfo.nl helpt u daarom ook graag met huidverbetering bij huidproblemen. Lees meer.

Collageen van !QMS