Toegewijd in huidverbetering

Dr. Med. E. Schulte

!QMS Medicosmetics is ontwikkeld door Dr. med. E. Schulte. Deze Duitse arts is plastisch chirurg, biochemicus en een internationaal erkend expert op het gebied van reconstructieve plastische chirurgie. De ontdekkingen en prestaties van deze arts werden meermalen met diverse onderscheidingen gehonoreerd. Zo kreeg hij uit handen van het internationale Comité in Parijs de prijs ‘The best of 1994’ voor zijn buitengewone bijdrage aan de verbetering van onze levensstijl.

!QMS is in eerste instantie ontwikkeld voor patiënten met brandwonden en ernstig huidletsel. Door de toepassing van SILS (huideigen ingrediënten) en de nieuwste medische technieken herstelde en verstevigde de huid van deze patiënten. Bovendien hadden de serums een sterk verjongend effect op de huid.

Doorbraak in collageentoepassingen

Een collageenmolecuul is eigenlijk te groot om door de huid opgenomen te kunnen worden. Dr. med. Erich Schulte heeft dit probleem op weten te lossen door het collageenmolecuul te splitsen. Door toepassing van collageen in kleinere deeltjes kan het collageen wél door de huid worden opgenomen. Bovendien zijn de eiwitmoleculen, die voor eventueel allergische reacties in de huid kunnen zorgen, verwijderd. Deze doorbraak heeft gezorgd voor fantastische resultaten op het gebied van anti-aging en littekenbehandeling. De formule van !QMS Medicosmetics is daarmee uniek in de cosmeticawereld.

Dr. Med. E. Schulte, ontwikkelaar van !QMS Medicosmetics