Toegewijd in huidverbetering

Zo werkt !QMS

!QMS is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer ‘op te vullen’ met collageen. In tegenstelling tot andere merken die de aanmaak van collageen stimuleren, vult !QMS het collageen in onze huid aan. !QMS producten bestaan voor 82% uit actieve werkstoffen. Dit is een ongekend hoog percentage.

Combinatie van fruitzuur en huideigen collageen

Fruitzuren zorgen voor verbetering van de kwaliteit van de huid. Toch zijn deze ingrediënten niet nieuw. AHA fruitzuren werden al langere tijd gebruikt, maar alleen op medisch gebied. Dr. med. E. Schulte ontdekte hoe fruitzuren met natuurlijk collageen gecombineerd kunnen worden. Hij laat deze ingrediënten op een unieke wijze samenwerken, waardoor ze een enorm verbeterend effect op de huid hebben. Geen enkel ander product evenaart dit resultaat.

De !QMS fruitzuren bestaan uit verschillende zuren met een pH-waarde van 3.5. Dit fruitzuur is een peelingsysteem dat op de huid inwerkt zonder de natuurlijke barrière- en beschermingsfunctie van de huid te verstoren. Het fruitzuur lost de tussenlijmstof bovenop de huid op. Dit voorkomt verhoorning. De fruitzuren van !QMS bevatten verder vochten, vetten en mineralen (hyaluronaat, lipide en silanol). Normaal gesproken ‘werkt’ de huid alleen tussen 23.00 en 03.00 uur. Bij toepassing van het !QMS fruitzuur wordt de werkzame tijd tot maar liefst 12 uur verlengd. Bij 2 keer per dag aanbrengen van het fruitzuur zelfs tot 24 uur de per dag.

Na 10 minuten inwerktijd wordt het fruitzuur verwijderd. Nu is de huid klaar om het collageen op te nemen. De formules van !QMS gaan de strijd aan tegen de vrije radicalen, waardoor het lichaamseigen collageen in de huid weer wordt opgebouwd.

Lees hier meer over de toepassing van collageen in de producten van !QMS.

Producten van !QMS